Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι ευρωπαίοι αποκαλύπτουν το στυγνό τους πρόσωπο.


μείς θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε τα χρήματά μας πίσω", διατρανώνουν ο ένας μετά τον άλλο οι ευρωπαίοι ηγέτες. Αν πάρουμε ως παράδειγμα τα μνημόνια που υπέγραψαν με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία και τα συγκρίνουμε με το δικό μας μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι εμάς τους Έλληνες μας θεωρούν απατεώνες και γι’ αυτό, με τη συναίνεση φυσικά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, μας έβαλαν δυσβάστακτους όρους με....
κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας,  κατάργηση της ασυλίας της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, απαγόρευση οικονομικών σχέσεων με άλλες χώρας κ.λ.π..

Τώρα πάλι, όχι μόνο θέλουν να λάβουν και ενυπόθηκη εξασφάλιση των νέων χρημάτων που θα μας δανείσουν, αλλά εκβιάζουν και διατάσσουν να γίνει και το μέχρι τώρα μνημόνιο, αλλά  και ότι επακολουθήσει από εδώ και πέρα αποδεκτά και μάλιστα γραπτώς και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε να μην κινδυνεύσουν στο ελάχιστο τα χρήματά τους, αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της δικής μας πατρίδας..

Όλα αυτά φίλοι μας, είναι η έσχατη ύβρις της χώρας μας και του λαού μας, από τους ευρωπαίους «συμμάχους» μας..

Εμείς μιλάμε για παγκοσμιοποίηση και για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τα ευρωπαϊκά κράτη κοιτάνε το καθένα μόνο τον εαυτό τους, αδιαφορώντας για το λαό μας και την πατρίδα μας.


Τους το είχαμε πει από την αρχή.
Στην Ελλάδα θα χάσουν τα χρήματά τους. Όμως το πάθος τους για μεγαλύτερα κέρδη μας τσαλάκωσαν.
Τώρα λοιπόν θα τα χάσουν.

Για ένα πράγμα μόνο μπορούν να κατηγορήσουν τον ελληνικό λαό.
Για το ότι δεν εξεγείρεται και ανέχεται ακόμα αυτό το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου