Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στα σκαριά αγορά βιολογικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη


ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

Μέχρι το καλοκαίρι θα λειτουργεί αγορά βιολογικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη. Αυτό τόνισε ο Ανδρέας Κουράκης μετά τη συνάντηση που είχε λίγη ώρα νωρίτερα με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο...
Συγκεκριμένα, η ίδρυση και λειτουργία της πρώτης αγοράς βιολογικών προϊόντων στο δήμο Θεσσαλονίκης ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν νωρίτερα ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος, με τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων του δήμου Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Κουράκη... Στη συζήτηση για τη λειτουργία της πρώτης αγοράς βιολογικών προϊόντων διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο κ.Τρεμόπουλος παρέδωσε στον κ. Κουράκη υπόμνημα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι προτάσεις στήριξης των δικτύων παραγωγών - καταναλωτών και το αναγκαίο πλαίσιο προστασίας και ενίσχυσης της πράσινης γεωργίας και κτηνοτροφίας.
Ο κ. Κουράκης από την πλευρά του επισήμανε ότι η διοίκηση του δήμου είναι σύμφωνη να γίνει η βιολογική αγορά στον κεντρικό δήμο. Υπογράμμισε πως πρώτα θα προσδιοριστεί η περιοχή που θα λειτουργήσει και μέχρι το καλοκαίρι η βιολογική αγορά θα είναι πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου