Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ Ο Π.Ψωμιαδης ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.....

psomiadis_zoro

Στην πόλη των Σερρών βρέθηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο Περιφερειάρχης Κεν Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, όχι για να διατελέσει κάποιο σημαντικό έργο όπως ορίζει το κρατικό του αξίωμα, αλλά να βραβεύσει τους νικητές του διαγωνισμού αμφίεσης Carnallovision που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός TVS στα πλαίσια των εορτασμών της ημέρας.

Λαβή για αρνητικά σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης ανέβηκε στην σκηνή ντυμένος Ζορό, γεγονός που δυσαρέστησε αρκετούς παρευρισκόμενους που θεώρησαν πως η διοικητική θέση που κατέχει ο κ. Ψωμιάδης δεν αρμόζει με την παραπάνω συμπεριφορά. Μαζί με τον Περιφερειάρχη στην σκηνή βρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Χρήστος Μπούμπας, αλλά και ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, με τον τελευταίο να ομολογεί πως υπήρχε η σκέψη να ντυθούν αμφότεροι «μασκοφόροι εκδικητές», αλλά ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως: «υπάρχει μόνο ένας Ζορό».

Την ίδια στιγμή που η περιοχή μας μαστίζεται από αρκετά προβλήματα που ωθούν ορισμένους συμπολίτες μας στην βιοπάλη και την εξαθλίωση, οι υπεύθυνοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ντύνονται μασκαράδες και μοιράζουν τα εκατοστάρικα σαν χαρτοπετσέτες. Καλή η διασκέδαση μιας και διανύουμε την περίοδο της αποκριάς, αλλά εντός των ορίων κ. Περιφερειάρχα
PDF Print E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου