Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα προς τους φίλους και τα μέλη της ΧΑΝΘ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΧΑΝΘ,

Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία σε σας και τις οικογένειές σας.

Το 2011 η ΧΑΝΘ συμπληρώνει 90 χρόνια έντονης δραστηριότητας στην πόλη μας, διατηρώντας στο ακέραιο το στόχο της να προσφέρει ευκαιρίες στους νέους για ισόπλευρη ανάπτυξη του τρίπτυχου « ψυχή – πνεύμα – σώμα».

Η δράση της ΧΑΝΘ είναι πολυσύνθετη, καλύπτει μεγάλο εύρος ηλικιών και δραστηριοτήτων και συχνά ξεπερνά τα όρια των ελληνικών συνόρων, προάγοντας το έργο και τις αρχές της στην ευρύτερη μας περιοχή.

Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν δεν
θα είναι εύκολα και η ελληνική κοινωνία θα δοκιμαστεί ποικιλότροπα. Οργανώσεις όπως η ΧΑΝΘ θα πρέπει να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες αυτές, αλλά και τις προκλήσεις που έρχονται.
Η ΧΑΝΘ απέδειξε μέχρι σήμερα ότι ‘στέκεται’ στην κοινωνία της πόλης μας με σύνεση και αποφασιστικότητα. Ότι πέτυχε, οφείλεται κυρίως στο νεανικό κίνημα των εθελοντών της οι οποίοι αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της και σε συνεργασία πάντοτε με τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη μας οδηγούν την Αδελφότητα στην επίτευξη αλλά και στην συνεχή ανανέωση των στόχων της.

Την δυναμική αυτή πρέπει να την μετατρέψουμε σε πράξη. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, το Δ.Σ. της ΧΑΝΘ οργανώνει , μετά από αρκετά χρόνια, το Συνέδριο της ΧΑΝΘ, που σκοπό έχει την καταγραφή του «τι κάνουμε» και την αναζήτηση «νέων δυνατοτήτων και προοπτικών ανάπτυξης». Παράλληλα θα καθορίσουμε τους στόχους της επόμενης 10ετίας βασισμένους στις αρχές και στις αξίες της Αδελφότητας αλλά και τις ανάγκες και εξελίξεις της εποχής.

Αγαπητοί μέλη και φίλοι,
σας προσκαλώ στο Συνέδριο της ΧΑΝΘ που θα πραγματοποιηθεί την 25η & 26η Φεβρουαρίου 2011 στο νέο Αθλητικό της Κέντρο.
Η συμμετοχή σας θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας να ανακαλύψουμε ένα νέο, περισσότερο καινοτόμο και προκλητικό δρόμο, που θα μας οδηγήσει στην ολοκλήρωση της πρώτης 100ετίας της Οργάνωσής μας.
Άλλωστε έχουμε συναποφασίσει, ότι, η δική μας ΧΑΝ είναι ένας τρόπος ζωής…για μια ζωή.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΧΑΝΘ
Νικόλαος Α. Χαρατσάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου