Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Έγραψε ο "Σκοτεινός" στη στήλη του στο contra.gr:


Ο πρωθυπουργός

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βάλια Πετούρη, που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ βιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και προσφώνησε τον Γιώργο Παπανδρέου «πρωθυπουργό». Λογικό είναι μετά από τέτοια γκάφα να την κόψουν για λίγες ημέρες. Αμέσως όμως οι συνδικαλιστές «έτρεξαν» να την καλύψουν με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα δελτία ειδήσεων. Για αυτό η ΕΡΤ δεν πρόκειται – ή δεν την αφήνουν – να πάει μπροστά. Μαγαζί που υπάρχει ατιμωρησία προκοπή δε βλέπει.



Απάντηση: Τι μας λές ρε φιλαράκι (που λέμε και στη Μακεδονία),σοβαρά;Εκανε ένα λάθος η δημοσιογράφος στη ρύμη του λόγου και ήταν αυτό αιτία να την κόψουν από τα δελτία;Αυτό σε πείραξε από τη μηχανή κυβερνητικής προπαγάνδας που λέγεται ΕΡΤ και κυρίως ΕΤ3;

Είδες ποτέ σου δελτίο ειδήσεων της "δημόσιας τηλεόρασης";Είδες "αντικειμενική" ενημέρωση;Η επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να διαλύσει το παραμάγαζο της ΕΡΤ του Παναγόπουλου και να αναθέσει σε υπερκομματική επιτροπή την εκ θεμελίων αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμό της ώστε να αποκτήσουμε μιά δημόσια τηλεόραση πλουραλιστική και σύγχρονη.Εξω ΟΛΟΙ οι βολεμένοι κομματικοί υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου