Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Αθωώθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι δηλώσεις του


Αθωώθηκαν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για την παράνομη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων- Οικοτροφείο Γερόντων «Βέττα Μπαλντουμά», από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο νομάρχης πήρε απόφαση για να κλείσει το γηροκομείο που λειτουργούσε χωρίς άδεια από το 1974 . Ωστόσο η διαδικασία δεν προχώρησε επειδή ήταν αδύνατο να εξασφαλιστεί η μεταφορά των ηλικιωμένων τροφίμων αφού το δημόσιο γηροκομείο ήταν...
πλήρες και τα ιδιωτικά είχαν οικονομικές απαιτήσεις και ζητούσαν τη συναίνεση των οικείων τους. Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ
Σχετικά με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας Μπαλτουμά, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ορισμένοι θέλουν να δουν το Νομάρχη λαβωμένο, αλλά δεν τους «βγαίνει». Για μία ακόμη φορά η αλήθεια έλαμψε.
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η πολιτική και η διοίκηση.
Στη Νομαρχία μας έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας, κοντά στην κοινωνία. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με αποκλειστικό κριτήριο το συμφέρον του πολίτη».
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου