Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Μια Αμερικανίδα έμεινε έγκυος...ενώ ήταν ήδη έγκυος!

Μια Αμερικανίδα έγκυος γυναίκα εξέπληξε τους γιατρούς, κατορθώνοντας ένα σπάνιο ιατρικό θαύμα, όπως το αποκαλούν. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα έμεινε έγκυος εκ νέου, ενώ ήταν ήδη εγκυμονούσα.

Οι ευτυχισμένοι γονείς Οι ευτυχισμένοι γονείς Η Τζούλια Γκρόβενμποργκ και ο άντρας της Τοντ, σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι η γυναίκα θα γεννούσε δύο παιδιά, τα οποία δεν ήταν δίδυμα. Το ζευγάρι είχε κλείσει ένα απλό ραντεβού για υπέρηχο στο γυναικολόγο, πιστεύοντας απλά ότι η γυναίκα βρισκόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Ο υπέρηχος, ωστόσο, έδειξε δύο μωρά, τα οποία είχαν διαφορά δυόμισι εβδομάδων το ένα από το άλλο. Η διαφορά της ανάπτυξης των δύο μωρών ήταν απόλυτα εμφανής στους γιατρούς.

"Σοκαριστήκαμε και οι δύο", δήλωσε ο σύζυγος της εγκύου και πρόσθεσε: "Προσπαθούσαμε να βάλουμε κάτω τις ημερομηνίες και να τις συνδέσουμε. Είχε ημικρανίες και επισκεφθήκαμε το γιατρό, είχε κάνει και τέστ εγκυμοσύνης όταν έγινε η σύλληψη του πρώτου μωρού".

"Αισθανόμαστε ευλογημένοι που μας συνέβη κάτι τόσο σπάνιο, και που είναι καλά στην υγεία τους", συμπλήρωσε η σύζυγος.

Οι γιατροί μιλάνε για μια εντελώς ασυνήθιστη περίπτωση. Μόνο τα τεστ που θα γίνουν αφού γεννηθούν τα μωρά, θα επιβεβαιώσουν τι ακριβώς συνέβη. Σαν να μην ήταν έφτανε αυτό, τα δύο μωρά επίσημα θα έπρεπε να γεννηθούν σε διαφορετικές χρονιές, στο τέλος του 2009 και στις αρχές του 2010 αντίστοιχα.

Ωστόσο, και τα δύο αναμένεται να γεννηθούν μαζί, είτε φυσικά, είτε με καισαρική τομή τον Δεκέμβριο.

(και οι μήτρες ...αποσυντονιστηκαν με την εκλογή..ομπαμα!!!!!)

http://www.newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου