Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Είχε κάνει τέσσερα παιδιά με την... κόρη του

Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η υπόθεση 60χρονου αυστραλού που κατηγορείται ότι βίαζε επί τριάντα χρόνια την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά. Μάλιστα, είχε αρχίσει να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε η τοπική εφημερίδα «Herald-Sun» της Βικτόρια, σύμφωνα με την οποία και τα τέσσερα παιδιά γεννήθηκαν με σοβαρά προβλήματα, ενώ το ένα πέθανε. Ωστόσο, η τοπική αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, επικαλούμενη δικαστική απόφαση να μην αποκαλυφθεί το όνομα της οικογένειας.

Η «Herald-Sun» τονίζει πως η αποκάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, όταν η γυναίκα μίλησε στην αστυνομία, ενώ είχε ειδοποιήσει ήδη τρία χρόνια πριν τις αρμόδιες αρχές, ζητώντας όμως να μην επέμβουν επειδή κινδύνευε η ζωή της.

Η γυναίκα και τα τρία παιδιά της έχουν πλέον μεταφερθεί από τις αρχές σε ασφαλές μέρος. Ο άντρας θα προσαχθεί στο δικαστήριο τον Νοέμβριο αντιμετωπίζοντας συνολικά 80 κατηγορίες. Αν και αρνείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες όταν οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ήταν ο πατέρας των παιδιών...

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου