Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης η Μαργαρίτα Παπανδρέου με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Η μητέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου τις τελευταίες ημέρες είχε πυρετό και βήχα που δεν υποχωρούσαν. Αν και εκείνη αντιμετώπιζε με ψυχραιμία την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο η οικογένειά της δεν το διακινδύνεψε καθώς υπάρχει και η πανδημία της νέας γρίπης.

Ετσι, παρά τις αντιρρήσεις της, επικοινώνησαν με τον προσωπικός της γιατρό, καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών Δημήτρη Κρεμαστινό, ο οποίος συνέστησε να τη μεταφέρουν στο «Αττικό».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κυρία Παπανδρέου εισήχθη με πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε σε όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και του τεστ για τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1).

«Τα αποτελέσματα από το rapid test τα περιμένουμε έως αύριο (σ.σ.: σήμερα)» είπε στην «Espresso» ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Ροϊλός και συνέχισε: «Εχει ήπια συμπτώματα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία της. Παίρνει βέβαια αντιβίωση και για καθαρά προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο νοσοκομείο μας μία έως δύο ημέρες. Σήμερα την είδα και μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Αυτό που μου έλεγε είναι ότι ανυπομονεί να περάσουν οι μέρες για να επιστρέψει στο σπίτι της».

Η κυρία Παπανδρέου νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική όπου διευθυντής είναι ο κ. Κρεμαστινός, ενώ την παρακολουθεί και η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Ελένη Γιαμαρέλου, διευθύντρια της Δ’ Παθολογικής Κλινικής του «Αττικόν».

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η κ. Γιαμαρέλου, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αντιμετώπισης της Γρίπης, απουσίασε από τη συνέντευξη που δόθηκε χθες αμέσως μετά τη συνεδρίαση του υπουργείου για τη γρίπη καθώς επέστρεψε γρήγορα στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου