Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας με δύο παιχνίδια

H 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος τελειώνει απόψε με τη διεξαγωγή των δύο αναβληθέντων παιχνιδιών. Στο μεγάλο ντέρμπι, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15) ενώ νωρίτερα (19:00) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.


Οι πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική τον Αύγουστο οδήγησαν στην αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της πρεμιέρας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού καθώς και της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, με τα δύο παιχνίδια να μετατίθενται για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες από τότε άλλαξαν πολύ, με τα ρόστερ να ενισχύονται, προπονητές να φεύγουν και να έρχονται άλλοι, τραυματίες να γίνονται καλά και άλλοι να τραυματίζονται.

Μεσοβδόμαδα λοιπόν και εν μέσω συγκυριών, το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας θα παρακολουθήσει ένα μεγάλο ντέρμπι (21:15, NS1), μεταξύ κιτρινόμαυρων και ερυθρολεύκων.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Μπάγεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Νάτσο Σκόκο σε σχέση με το παιχνίδι στα Γιάννενα, που εξέτισε.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά, ο Ζίκο ντεμπουτάρει στον πάγκο της ομάδας φιλοδοξώντας να συνεχίσει το σερί του Μπάντοβιτς, με τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα.


contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου