Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Βελτιωμένος καιρός την Πέμπτη 4/2

Γράφει το meteo-news.gr: “Ισχυρός παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη την χώρα με ιχυρούς ανέμους στα νοτιοανατολικά. Αναλυτικά: Γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένουμε την Πέμπτη σε ολόκληρη την χώρα με εξάιρεση την Μακεδονία και την Θράκη όπου οι αραιές νεφώσεις κατα τόπους θα είναι λίγο πιό αυξημένες. Ο παγετός τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 6-7 βαθμούς στα Κεντρικά τους 12-13 βαθμούς στα Δυτικά τους 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 13-14 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου