Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μπερλουσκόνι για Μέρκελ: «Είναι κ...χοντρη!»

Μπερλουσκόνι για Μέρκελ: «Είναι κ...χοντρη!»
«Είναι κ*%@χοντρη», φέρεται να έχει πει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την καγκελάριο Μέρκελ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun». Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρεται σε ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιων του Ιταλού Πρωθυπουργού με εκδότη εφημερίδας, στα  οποία οι δράστες φέρονται να τον εκβίαζαν ζητώντας  660.000 Αγγλικές λίρες για να μην τα δημοσιοποιήσουν.
Όπως όμως αποκαλύπτεται, η πληροφορία περί της ύπαρξης της συνομιλίας και της συγκεκριμένης αναφοράς γνωστοποιήθηκε και ήδη το θέμα κάνει τον γύρο του κόσμου και απασχολεί ιδίως τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τα γερμανικά, με πρώτη και καλύτερη την σκανδαλοθηρική «Bild».
Σε δημοσίευμα με τίτλο «Προσέβαλε ο Μπερλουσκόνι την Καγκελάριό μας Μέρκελ;» η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει την συμπεριφορά του Μπερλουσκόνιν και υποστηρίζει ότι αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, «θα είναι πλήγμα για τις σχέσεις της Ιταλίας με τη Γερμανία».
Όπως επισημαίνει μάλιστα το άρθρο, η Άνγκελα Μέρκελ αγαπά την Ιταλία και την επιλέγει ως προορισμό των διακοπών της όπως και πολλοί άλλοι γερμανοί, κάτι που πιθανώς δεν θα συνεχιστεί αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ο Καβαλιέρε έχει αναφερθεί με αυτόν τον ανάρμοστο τρόπο για την Μέρκελ.
Ωστόσο, γεγονός είναι ότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν υπάρχει το περίφημο ηχητικό ντοκουμέντο από τη συγκεκριμένη συνομιλία, ενώ και οι εμπλεκόμενες πλευρές τηρούν σιγήν ιχθύος με πρώτη και καλύτερη αυτήν του Μπερλουσκόνι, εκπρόσωπος του οποίου απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου