Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Τεράστια τα γιατί στο θάνατο δύο νέων ανθρώπων από διαρροή φρέον σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων



Η τραγωδία με δύο νεκρούς, στο ξενοδοχείο 4 αστέρων «ΝΕΦΕΛΗ» στην Θεσσαλονίκη πραγματικά σοκάρει. Πέθαναν στα δωμάτια τους, την ώρα που κοιμόνταν, με διαφορά 24 ωρών. Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο σε εισπνοή μονοξειδίου, αλλά οι...





...πραγματογνώμονες που ερεύνησαν το ξενοδοχείο, δεν βρήκαν τίποτα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά το εκκένωσαν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ένας 27χρονος Ελληνοϊταλός βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε οξύτατο πνευμονικό οίδημα και απέδωσε τον θάνατο σε διαρροή φρέον.

Ο ιατροδικαστής ειδοποίησε την Αστυνομία, που έστειλε πραγματογνώμονα, ο οποίος επιθεώρησε το ξενοδοχείο και απεφάνθη, ότι δεν υπήρχε λόγος να εκκενωθεί.

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του και ένας ακόμη νεαρός, ένας 28χρονος εμπορικός αντιπρόσωπος απ’ την Καρδίτσα.

Οι δύο νέοι έμεναν στην ίδια πτέρυγα του ξενοδοχείου και το δωμάτιο του ενός ήταν ακριβώς κάτω απ’ το δωμάτιο του άλλου.

Δύο νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ένα απ’ τα πιο γνωστά και ακριβά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και κανείς δεν ξέρει το γιατί, κανείς δεν παίρνει την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου