Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αϊ στο διάολο!!!!!

Χρυσοχοΐδης: «Να φύγει ο Παπανδρέου τώρα!»
Χρυσοχοΐδης: «Να φύγει ο Παπανδρέου τώρα!»
Βόμβα μεγατόνων από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε να φύγει άμεσα από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίγοντας τις διαδικασίες διαδοχής ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τις ανοίξει ο ίδιος, μέσα από όσα προβλέπονται στο καταστατικό του κόμματος.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξή του στο MEGA τόνισε ότι «το παλιό έκλεισε με μεγάλες πληγές και θέλουμε να τις επουλώσουμε» ενώ τόνισε ότι όσοι δεν βιάζονται να προχωρήσουν στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα αλλά και το ΠΑΣΟΚ «ή δεν κατανοούν την κατάσταση ή έχουν κρυφή ατζέντα».
«Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση.
«Εμείς συζητάμε ακόμη αν και πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Δεν είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει σοβαρά και συντεταγμένα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».
Για την πιθανή διάσπαση του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «τώρα πάμε σε διάσπαση που γίνονται σκόπιμες καθυστερήσεις» και τόνισε ότι «έτσι όπως καταντήσαμε το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ταπεινωθούμε, να περάσουμε καθαρτήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου