Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Επιδείνωση του καιρού την Δευτέρα 1/2

Γράφει το meteo-news.gr: “Βροχές και τοπικές καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα με πολύ ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και θερμοκρασία σε πτωση από το απόγευμα. Αναλυτικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Δευτέρα σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας οι οποίες από τις απογευματινές ώρες αναμένουμε να ενταθούν και να επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και από το απόγευμα και μετά σε ορεινές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 11-12 βαθμούς στα Κεντρικά τους 16-17 βαθμούς στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17-18 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου