Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Έξω από την Ευρωζώνη και την ΕΕ θέλει την Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch! Δείτε παρακάτω τη φρασεολογία και το ύφος του συγκεκριμένου κυρίου.
Η Bosch παράγει μια πλειάδα προιόντων που πωλούνται στη χώρα μας.
Θα μπορούσε να ειπωθεί πως στο εξής πρέπει κάποιος να είναι παντελώς ηλίθιος για να ξοδέψει έστω και ένα σεντ για κάποιο από αυτά
Αίσθηση προκαλεί η θρασύτατη συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της Bosch, Φραντς Φέρενμπαχ*, στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Manager Magazine ο οποίος "ζητά να βγει η Ελλάδα όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και αν χρειαστεί να εξαναγκαστεί"!
"Ένα... ερειπωμένο σύστημα αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για μια κοινότητα αλληλεγγύης", αναφέρει ο κ. Φέρενμπαχ
"Το κοινό νόμισμα θα μπορούσε να πετύχει μόνο αν υπήρχε και κοινή δημοσιονομική, οικονομική και φορολογική πολιτική", εξηγεί ο Φραντς Φέρενμπαχ.
"Πλησιάζουμε στην Ευρώπη δύο ταχυτήτων και ως εκ τούτου δεν πρέπει να επιβαρύνεται υπερβολικά η Γερμανία", προβλέπει ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch.
Τέλος, ο Φραντς Φέρενμπαχ, καλεί την Ελλάδα να διευκολύνει την Ευρώπη αποχωρώντας, καθώς όπως λέει "μιλάμε για μια χώρα με συνταξιούχους- φαντάσματα και πλούσιους που δεν πληρώνουν φόρους, χωρίς λειτουργική διοίκηση, η οποία, δεν έχει θέση στην Ευρώπη, αλλά ίσως θα μπορούσε να ξαναγίνει ανταγωνιστική με υποτίμηση του εθνικού της νομίσματος".
*Ένα ακόμα μέλος της νεοναζιστικής παρέας του κ.Σόιμπλε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου